PRESS KLUB TIHOMIRA DUJMOVIĆA - ANDRIJA HEBRANG (8.4.2021, Z1 TELEVIZIJA)
1:00:05
51,978
Reddit
"ŠKORU KAO I MENE PRIJE DESET GODINA RUŠE PO ISTOM MODELU", "DA GA VODE NACIONALNI INTERESI, PLENKOVIĆ BI KUPIO RUSKO CJEPIVO" - gost još jednog zanimljivog Press kluba je Andrija Hebrang. POGLEDAJTE ▶️

Коментара
 • m Bobs
  m Bobs

  Oni nisu naša nacija dr.hebrang. Nemojte me vređati. Ja sam Hrvat njih dvojica (Plenković,Milanović) nisu. Da jesu nebi radili od hrvatske šta Rade. Probudio se Hrvati

 • m Bobs
  m Bobs

  Nikad ne znaš da on nema nekakve mehanizme za spriječi drugog uspjeh. Za novce svako može sve a on novce dobiva od hrvatske ne iz njegova džepa. So nije ga briga

 • d**b**p
  d**b**p

  Gospodin Dr.Hebrang je KRALj, jer je i sam polagao kamen temeljac moderne Nezavisne HR Države. Nadajmo se da su obadva kokošara koji vode Državu saslušali pažljivo ovu emisiju. I sam kaže : ,,Da su njih dvoica osjetili miris krvi u ratu nebi se ovako ponašali.

 • Milan Milkovic
  Milan Milkovic

  Vecina Hrvatskih politicara su regrutirani od kokosarai kriminalaca i udbaša bivse dilde kojoj su sami dosli glave. Neobjavljeni rat je paravan za prikrivanje mega pljacke. JOS RASPRODAJU I JOS NISU SVE POPALILI . EKS REPUBLIKE SU SAD NACJONALNI KAVEZI DA BI SE LJUDE LAKSE PLJACKALO S PORZIMA I ROBOVSKIM RADOM. I KAD IM DAJU REBALANSE KREDITA ,DAJU IM SAMO DA BI OPRALI NOVCE I TO POVRATILI KAO KAMATE ZA DUG . UKUPAN DUG IDE IM NA GLAVNICU I KAMATE NA SVE TO. VRBUJU IH TAKO STO ZNAJU DA CE MALO POPALITI, PA NAM ZATO RASTU CJENE OSNOVNIH NAMIRNICA JER SVE NAROD PLACA NAROD SVE POZLATI . DAKLE SVI RATOVI I KRIZE SLUZU DA SE NOVE KOLONIJE DOBRO ZADUZE I PODJARMU,APOLITICARI SU BJEDNI KRIMINALCI INSTALIRANI OD BANKSTERA TJ GAZDA IZ SJENE. . ISTI FINANCIRAJUSVE SUKOBLJENE. VIDITE STO IM JE ZAJEDNICKO OD BANAKA I TRGOVACKOG LOBIJA, KO DRZI INFORMATICKE MREZE ZA KORMILARENJE JAVNOSTI I STVARANJE KREATIVNOG NEREDA

 • Milan Milkovic
  Milan Milkovic

  Monstrum trutovi i matice zapada pljackaju vlastite kosnice da bi odrzavali svoj status mocnika i da bi mogli parirati kineskim tigrovima , Sami su krivi zbog potrage za jeftonom radnom snagom . Pokrenuli su pljacke a i seobe. Pandemijeim sluze ko imaginarne kočnice. OV DEBELE GUSKE STO PLIVAJU U DREK RIVERU BIT CE POSLASTICA ZA ONE LOVCE KOJI SU IH UZGOJILI

 • Milan Milkovic
  Milan Milkovic

  Svi koji se bave politikom su krpelji.

 • Milan Milkovic
  Milan Milkovic

  GOSPODINE HEBRANG KAD STE U DUSI HEVATSKI ORJENTIRANI I SVJESNI ZBILJE I STVARNOSTI, DALI BI VI MOGLI OSVJESTITI HRVATSKI NAROD I REČI MU U CIJIM SE ON SAPAMA NALAZI I KO IH DAVI I PERUSA. KOME SU HRVATI SAMO STOF

 • Zeljko Pilatus
  Zeljko Pilatus

  Kakav ste vi portal dobro vas je istrenirao H D Z imate strasnu aparaturu i stime UGROZAVATE. Nasu demokraciju.

 • Krh Le
  Krh Le

  Fin a pokvaren čovjek

 • ed colins
  ed colins

  Velik č...YUDBAŠ !

 • Matt M
  Matt M

  S"TO AKO. UPUTIMO APEL HRVATSKOJ DIJASPORI .Posaljemo Marka,Velimira Marjancica. I da svatko da prilog prema mogucnostima.Svaki mali doprinos bi bio velik da se sacuva HRVATSKA. MIslim da se pojaca HRVATSKA promocija koja bljedi. Ovo je moj odgovor na ""kmecanje"".

 • zare zare
  zare zare

  Kako bi Hebrang uzeo Rusko cijepivo kada unatoc svemu vijeruje da su Rusi komunisti koje on prezire?! I bio veliki obozavatelj predsednika Tudjmana a i nas Franjo bio antifasist,komunist i partizan..

  • Matt M
   Matt M

   Zare :Prati danasnju Rusiju slijede stare vjerske vrijednosti oslobadjaju se utopije(Sto su bili skloni slaveni naivni lakovjerni neprosvjeceni. i vide problem u drugom).

 • Brko Drko
  Brko Drko

  jedino djelo ili ti rečenica po kojoj ću pamtiti ovog čovjeka, kako li se već zove je ...JA NE LAŽEM , SAMO NE GOVORIM ISTINU..

 • Drazan Zelic
  Drazan Zelic

  E moj Hebrang neznas ti jos koliko olosa zivi kod nas u Hercegovini , pa eto ti samo primjer Bandica Ogavan je Svecenicima po Hercegovini i to VELIKIMMMMM Svecenicima Necu o imenima

 • Drazan Zelic
  Drazan Zelic

  Najpametniji covjek Cudno da ga nisu jos otrovali ili ubili ... 🤔🤔🤔🤔🤔

 • Mely
  Mely

  Hebrang dolazi iz komunisticke obitelji koja je jako brzo shvatila da je jugoslavenstvo zabluda. Oca su mu ubili srpski komunisti jer se zalagao za vece granice tadasnje SRH.

  • Matt M
   Matt M

   Da SRBI NACIONALISTI. HRVATI PREPAMETNI I PAMET IH PREVODI. U INTERNACIONALISTE.

 • Pero Tomas
  Pero Tomas

  Čovjek kojeg još imamo ka karzmatična čovkeka

 • petarrozman
  petarrozman

  -Hebrang predsjednički kandidat, nominiran 30.07.2009. -izbori 27.12.209. -govorio Sanaderu da se odrekne Primorca i Vidoševića javno -Hrvatske je u to vrijeme bila ekonomski super uspjesna a pazi sad ovo -Sanader je otišao 01.07.2009. -bdp 2009 -5,8% Hebrang ili laže ili je ishlapio!!!

 • petarrozman
  petarrozman

  -hebrang predsjednički kandidat

 • LP Gordana Urfer
  LP Gordana Urfer

  Skör0nema,nikakve,sansè,za,srbe,nemte,stada,kazete,ama,bas,nista,via,ne ete,dobiti,

 • mario milosevic
  mario milosevic

  Oličenje čovjeka i vođe

 • Andrija Vukorepa
  Andrija Vukorepa

  Hebrangova naknadna pamet. Tko gubi ima pravo se i ljutit. I što je to njegova stranka HDZ napravila u pročišćavanju stranačkog kadra na višim nivoima kako nam se ne bi dogodila današnja situacija jedne od najgorih članica Europske unije. Ništa oni nisu uradili niti sppriječili nego je tu isključivo bio privatan a ne državni interes. Mlada demokracija, veli Hebrang, da mlada demokracija koju si i ti Hebranže dobro iskoristio pa zato i jesmo tu gdje jesmo.

 • Zvonimir Vinić
  Zvonimir Vinić

  Baš me zanima kako bi danas andrija hebrang gledao na jugoslaviju da mu otac nije bio zatvoren i ubijen? Da je naprimjer ostao na funkciji koju je kasnije bakarić preuzeo i ostao do smrti u hrvatskoj?! Znači, da se sve odvijalo kako i jest, a hebrang stariji uživao funkciju do svoje 70, 75 godine?! Vjerojatno bi držao stražu na titovom odru, a umro negdje 1983 ili 1984! Kako bi danas hebrang mlađi gledao na jugoslaviju?!

  • boze lee
   boze lee

   Ki bi da bi.Svaki pojedinac može si postaviti isto pitanje jer smo stavove izgradili na osobnom iskustvu.Jugoslavija je bila društvo paralelnih svijetova i nekima je stvarno bila socijalizam s ljudskim likom.Još u Hrvatskoj ima živućih ljudi koji žale za Musolinijevom Italijom kamo li ne za Titom.

 • Marino Magass
  Marino Magass

  HEBRANGA ZA PREDSJEDNIKA. 👍

 • Goran Kraljic
  Goran Kraljic

  jel ovo ministar zdravstva koji se liječio u drugoj državi kad mu je zagustilo

  • boze lee
   boze lee

   Uprava zato.Tko ne bi ako može platiti tražio kvalitetniju i minimalno invazivnu uslugu.Što vrijedi najkvalitetniji stomatolog ako radi sa prastarom aparaturom.

 • Do Do
  Do Do

  On, Andrija Hebrang (poznat i kao SHIMADZU) govori o časti i poštenju? Metaforički rečeno - tko o čemu k...a o poštenju. I tako nama g. Hebrang kaze da je građanima potpuno nebitno ako netko obeća da ce se “kopati pruga” jer se ionako nista od tih obećanja nikada ne ostvari. Pa lijepo da nam je g. Hebrang priznao da je to modus operandi kojim se očigledno vodio i on za vrijeme svojih 20ak godina u politici. Dakle i on i njegova stranka su nam svo vrijeme lagali (i dalje lažu) - prema njegovim riječima? Što se tiče "domoljuba", bit će u banani dok god su im za poraze vječno krivi “duboka država”, “razmrvljenost desnice”, "medijska blokada", "lažne ankete" i sl. Btw. moze li mi netko reci imena i prezimena članova te duboke drzave? Joža Manolić i Budo Lončar?😀 Što se tiče razmrvljenosti - pa ljevica je na ovim lokalnim izborima a Zagreb razmrvljena kao nikad - Tomašević, Klisović, Taritaš... Sada najluđi dio: Ako sam dobro shvatio g. Hebrang je napravio zaokret od “Sanader je lopov i grobar domoljubnog HDZa koji je proganjao Gotovinu” do “Sanader je je pravi domoljub, ali ga je duboka država (tko drugi) ucijenila jer je HDZ postao predominantna stranka i napakirala mi sve sudske procese”. Moze li luđe? Što se tiče voditelja, g. Dujmoviću, bilo bi lijepo da na hrvatskoj televiziji govorite hrvatskim jezikom. Vaše “DA LI-dakanje” para uši skoro kao da govorite “BRE”. Nije: “Da li mislite” nego “Mislite li”, “Da li se slažete” - “Slažete li se” itd. Kada je gost rekao da se ionako obecanja nikada ne ispune pa je građanima nebitno ako kandidati govore da ce “kopati prugu” prosječan gledatelj (ne novinar) bi postavio logično pitanje - g. Hebrang znaci li to da ste i vi i vaša stranka davali isključivo lažna obećanja u svojim kampanjama jer kako kažete “ionako se nista od tih obećanja ne ispuni”. Nadalje, znači li to i da “vaša” opcija (Škoro) laže kada daje predizborna obećanja? Također, g. Dujmovicu, manje bitno, ali ne nebitno, ozbiljan novinar bi trebao znati prezime osobe koja trenutno vodi Grad (Pavičević?). G. Dujmovicu, vaš svjetonazor i stavovi mi niti najmanje ne smetaju i legitimni su. Ali u privatno vrijeme. Kada vodite intervju na televiziji vaš svjetonazor ne bi smio biti vidljiv. Vaši “intervjui” s gostima se svode na podilaženje istima i puštanje da ovi pričaju sto god žele. Bez kritičkih propitkivanja. Bojim se da ste samo pristojna verzija jednog drugog voditelja i “novinara” - Onog Koji Je Prostitutke Plaćao Kokainom A Inače Kaže Za Sebe Da Je Katolik. G. Hebrangu želim puno zdravlja i dug život, ali dosegao je novu razinu ridikuloznosti u političkom smislu.

 • UFC - RATNIK -
  UFC - RATNIK -

  Narod je izabrao..! i dobio je to sto je izabrao....dobra fora...a u istom se mahu govori da je 25 posto gradana izaslo na izbore...sto to znaci ? da nas se cijelo vrijema vuce za nos.pa zar nema niti jednoga covjeka koji ima muda i da se stane pred ovaj napaceni narod kao sto je to pokojni Tudman ucinio.Samo govorite da se to mora na izborima odluciti a svi dobro znamo kako se na izborima manipulira i tko pobjeduje.ista fora,,,nije vazno tko bira nego tko broji glasove.Hrvatska odavno nije u slobodnom padu,Hrvatska se davno vec raspala po dnu ponora. Vi i dalje zaradujete dobre pare od naivnog naroda a jugosi odlucuju sto ce biti sa hrvatskom .Nema rijesenja na izborima! Jedino rijesenje jeste,, Gradani Hrvatske moraju izaci na Ulice i srusiti sve sto nije Hrvatsko.Tocka..! Sa dubokim postovanjem ali od pametovanja nema nista,,,Treba da se radi...!!!! Za Dom Spreman..!

  • Matt M
   Matt M

   S"TO AKO. UPUTIMO APEL HRVATSKOJ DIJASPORI .Posaljemo Marka,Velimira Marjancica. I da svatko da prilog prema mogucnostima.Svaki mali doprinos bi bio velik da se sacuva HRVATSKA. MIslim da se pojaca HRVATSKA promocija koja bljedi. Ovo je moj odgovor na ""kmecanje"".

 • Daniel Krtalic
  Daniel Krtalic

  Kad DR.HEBRANG OBJASNI SVE čak i ja razumijem sve.

 • Mirjana Vrban
  Mirjana Vrban

  Ovo je jedan tako rijetko velik covjek. 👍

 • Marica Barisic
  Marica Barisic

  Super gost bravo

 • Vinko Saric
  Vinko Saric

  It wasn't my idea to hurt anybody's feelings Sorry.

  • Matt M
   Matt M

   S"TO AKO. UPUTIMO APEL HRVATSKOJ DIJASPORI .Posaljemo Marka,Velimira Marjancica. I da svatko da prilog prema mogucnostima.Svaki mali doprinos bi bio velik da se sacuva HRVATSKA. MIslim da se pojaca HRVATSKA promocija koja bljedi. Ovo je moj odgovor na ""kmecanje"".

 • Tony Jelic CFL Studiehandledning
  Tony Jelic CFL Studiehandledning

  Upravo tako. I na to uvijek reagiram koliko bijedno ZG izgleda kada dodjem u njega. Nema nikakve veze s potresom jer izgledalo tako i ranije. Sto ljudi dodju dozivjeti u ZG? Stare jugoslovenske betone ili hrv. povijest Dornjeg i Gornjeg grada? Da, austro-ugarske zgrade koje su na vrijednosti (ali u potpunoj suprotnosti s jugosl. rezimom ) ali koje se urusavaju. Svaki put mi suze idu kada vidim kako propada ta bastina. Pa i ti jugosloveni zive od stare kulturne i crkvene bastine koju su stvori prohrvatski ljudi (politicari, plemici, crkveni sluzbenici, casnici....) kroz povijest da ironija i apsurdum ne moze biti veci.

 • krešimir maretić
  krešimir maretić

  Gospodin Hebrang je definitivni zaslužan za stvaranje Hrvatske i ima cijeli niz kvaliteta. ali nitko od nas ne pati od kratkog pamćenja. Po čemu je Hebrang više desno nego Vidošević ili Primorac? Danas su konzervativni desničari u Europi oni koji se zalažu za povećanje nataliteta, uvoz radne snage iz konfesionalno istih država radi održavanja gospodarstva (npr. Poljaci uvoze Ukrajince u Poljsku), lustracija itd. Ne sjećam se da je gdin Hebrang u to doba pričao o tim temama nego je ili podržavao Sanadera (prije toga Pašalića) ili se povukao u šutnju i izolaciju, ali se nikada nije otvoreno zakačio s Bebićem ili Sanaderom nego je mudro šutio. Lustraciju nikada nije započeo pa niti u svom resoru, iako bi on i Vidošević trebali odmah biti za lustraciju, s obzirom da su iz ljevičarskih obitelji. Gospodarstvo ih nije previše zanimalo, više je zanimalo Vidoševića, koji je 2008. godine jedini isticao denografski problem Hrvatske koji će uzrokovati i pojačane gospodarske probleme. Naravno Vidošević je vjerojatno sličniji Trumpu po načinu kako skrbi za svoje kompanije koje drži osobn i ne može dokazati pordrijetlo imovine, ali što se tiče gospodarstva znao je više. www.poslovni.hr/hrvatska/hrvatska-mora-uvesti-milijun-radnika-82224 Drugo, cijeli svijet je od kraja 2008. godine bio u velikoj ekonomskoj krizi i nije Hrvatska imala rast od 5% GDP-a, nego pad i to je općepoznata činjenica. HDZ je izgubio izbore 2011. godine radi nekih unutarnjih slabosti, ali još više radi ekonomske krize i pada standarda, a rast do 2008. godine je bio pretežno uvjetovan izgradnjom autocesta (kroz zaduživanje) i rastom cijena nekretnina prema podacima Eurostata.

 • Gordana Parlov
  Gordana Parlov

  A, zbog čega bi se trebali svi procjepiti?

  • Berislav Bakarcic
   Berislav Bakarcic

   Pa gospodin je exluzivni distributer za šprice kojima nas treba cijepiti. Šta ga ne priupita za to...nemaju pojma oba gospodina!??

 • Antonija Cvitic
  Antonija Cvitic

  Respekt gospon Hembrangu.Podrzimo gospon Skoru.

 • KATICA TAKAČ
  KATICA TAKAČ

  Hvala vama Tihomire za emisiju i hvala dr Hebrangu, on je poželjan i zanimljiv gost.

 • Anka Djurisic
  Anka Djurisic

  Pošteni ljudi nigdje ne prosperiraju. Naša Hrvatska nikada uspjeti neće,ako se ne osvjeste.NARODE HRVATSKI IZAĐITE NA IZBORE,Ako ne izađete sami sebi ste iskopali JAMU. POZDRAV VELIKOM ČOVJEKU ANDRIJI HEBRANGU.

 • Drago Gagarin
  Drago Gagarin

  Jadranka je gurnuta da se razbiju glasovi i da se eliminira gosp.Borisa Mikšica, pogodovalo tomu je ubaceni visak listica koji su isli smecu i klevetniku, velelopovu Mesicu.Svi izbori su PREVARA a pogotovo kad ljidi ne idu glasat tad PREVARANTIMA to najviše odgovara za laziranje, prevaru izbora.

 • carlos pez
  carlos pez

  Svaka čast i veliki pozdrav za Hebranga iz Lašvanske doline!

 • mbutin22 Klc.
  mbutin22 Klc.

  Kud sreće da su nam predsjednik i premijer ovako čestiti, domoljubni i državotvorni kao gospodin Andrija Hebrang!

  • Zdenka Skoko
   Zdenka Skoko

   IMATE PAMCENJE ZLATNE RIBICE

 • Gordana Culina
  Gordana Culina

  DUJMOVIĆ NE SHVAĆA DA SU CJEPIVA ZA KOJA NAVIJA - SMRTONOSNA! NEKA SE CIJEPI I UVJERI SE U TO!!!

 • Ivancica Markovinovic
  Ivancica Markovinovic

  Svaka VAMA ČAST GOSPODIN DR. HEMBRANG!!! AKO TO USPIJE NAPRAVITI DR. MIROSLAV ŠKORO, VJERUJEM, DA ONDA NEMAMO BRIGE! ALI NEZNAM DALI BUDE DRUG DEZERTER PLENKOVIĆ POBJEDIO KORONU, ILI BUDE OŽIVJELA, JER MU NIJE ČISTA SITUACIJA, JER NEMOŽE UTRPATI U ZAGREBAČKU SKUPŠTINU, SVOJU KRV, ALI MOŽDA BUDE JOŠ VIŠE POLUDIO. JER MU JE PREDSJEDNIK MILANOVIĆ, NAŠAO TANKU NIT IZDRŽLJIVOSTI!!!! 😡🦍😡🦍😡🦍😡🦍😡🦍😡🦍

 • Edo Zenzerovic
  Edo Zenzerovic

  Edo zenzerović

 • Edo Zenzerovic
  Edo Zenzerovic

  "Gordan Dolović" = Davorin Mlakar uvjeravao me je prosinca 2014. godine da je to moguće.

 • Edo Zenzerovic
  Edo Zenzerovic

  Svi izbori od 2000. godine su neregularni zbog grube manipulacije brojem birača s prebivalištem u Hrvatskoj. Na izborima za Hrvatski sabor 5. srpnja prošle godine ukrali su glasove Željku Glasnoviću, a bilo je oko 320 tisuća birača s prebivalištem u Hrvatskoj više od punoljetnika. Veliki broj gradova i općina imalo je više birača od stanovnika.

 • Jadranka Lisak
  Jadranka Lisak

  👏

 • Josip Stipic
  Josip Stipic

  NAPRIJED HRVATSKA! NAPRIJED ZAGREB! SAMO H.D.Z. I NITKO VISE!

 • partija sdppartija
  partija sdppartija

  Gospodin, čovjek, profesor, Hrvat

 • UNIQUE EUROPE RULER'S
  UNIQUE EUROPE RULER'S

  Prijatelji vi ugodno časkate i pritom ste uzeli 30 godina slobode ljudima koje ćete uvesti u globalnu sigurnost tj zatvor.

 • P K
  P K

  Taj jad od mnogih crkveni velikana se i danas vidi. Nakačeni na državni proračun, okrenuli leđa svojim vjernicima. Bozanić, Uzinić...fuj.

 • boze lee
  boze lee

  Filipović je kasno ušao u kampanju i nema izgleda ali zato Škoro koji se uključuje tek poslije Bandićeve smrti jedini ima realne izglede za drugi krug od "desnih"?? Svašta.Zagreb je to,na kladionici lipu ne bih dao na nijednog od njih.

  • Ivka Antunovic
   Ivka Antunovic

   @boze lee Tako bi i prosuli gladove i vječno će idioti vladat pored takvi dobronamjerni Evo i ovo dvoica cmizdre.A bili su protiv Škore.A sada cmizdre

  • boze lee
   boze lee

   @Ivka Antunovic Nisam iz Zagreba a da jesam glasovao bih za Vukušića,kada te već zanima.Htio sam samo reći kako Z1 pod svaku cijenu i nespretno promiče Škoru a zadnja rečenica je ponavljanje onoga što govori gospodin Hebrang.Ako si sve odgledao trebalo bi ti biti jasno.

  • Ivka Antunovic
   Ivka Antunovic

   Maras je tebi najbolji

 • Apartman Max
  Apartman Max

  43. MINUTA na dalje : Miroslav Škoro i Domovinski pokret je jedina desnica u Hrvatskoj uz Most i HS... a Andrija Hebrang iz HDZa podržava Miroslava Škoru.

 • Mladen Dujmović
  Mladen Dujmović

  hebrančiću ; tko je lIKVIDIRO PRAVAŠE !

  • Mladen Dujmović
   Mladen Dujmović

   Hoću reći NAREDIO !

 • Mladen Dujmović
  Mladen Dujmović

  hebrančiću, kako te nije stid LAGAT (patološki lažov) . Kradeze godinama VLADA na DUG !

 • Mladen Dujmović
  Mladen Dujmović

  Tihomire , pozovi Domagoja Margetića da ti kaže zašto je smrader morao otići - on ima dokumente i ne sere ko hebranćić.

  • Marino Magass
   Marino Magass

   Pravi si ti smrader. .

 • NormalYUBA
  NormalYUBA

  Kaj ovaj je jos ziv?

  • Antonija Cvitic
   Antonija Cvitic

   Šteta kaj ti jesi tovare

 • R.M.
  R.M.

  Čuj ovo: ''desna televizija''... ma što je vama?

 • R.M.
  R.M.

  Koji su to ''uspjesi'' ovog gospodina bili?

 • R.M.
  R.M.

  ''Vrijeme je za još jedan press klub''... hahahaa

 • P K
  P K

  Da, sve je počelo od Sanadera. Žalosno je da je Hrvatska puna ljigavaca i lažni domoljuba. Đapić, Vidošević, Primorac, Ljubić, Bošnjakovića, Božinović itd, itd...

 • Amalia E
  Amalia E

  Odlican program!! Svaka cast G. Dujmovicu I Dr. Hebrangu

 • hectorima
  hectorima

  Andrija Hebrang ..... zaslužni Hrvat .... ali Svevišnji ne plaća prema zaslugama.

 • Lujka Rijeka
  Lujka Rijeka

  Gledajući naš pravosudni i represivni aparat,jasno je da "pravda i pravednost" nisu glavni razlog Sanaderovog političkog, i svakog drugog pada.Dapače, pravda je tu potpuno sporedna.

 • Zdravko Dundović
  Zdravko Dundović

  Jedan od najboljih uradaka g.Dujmovica. Dr. Hebrang kolosalan

 • Lujka Rijeka
  Lujka Rijeka

  Cca 22:00 min. o glasanju Hercegovaca: Hebiga Gosp. Hebrang,niste imali kvalitetnu PR podršku. Kakva ekipa nama oblikuje informacijsku realnost, za zamislit se.

 • Jana Macukic
  Jana Macukic

  Gosp: HEBRANG ,nije ništa uzaludno ono što ste cinili u obrambenom ratu. HVALA VAM I ( POKOJ VJECNI VAŠIM RODITELJIMA!.

 • squad
  squad

  Dva idiota...

 • Marija Zepic
  Marija Zepic

  Bravo gos. Herbrang sve ste rekli istinu da su predsjednik i premjer osjetili miris rata nebi se tako ponasali da sramote cjelu Hrvatsku a i od kuce nemaju dobar odgoj.

 • Marko Rajković
  Marko Rajković

  Naj gori narod za svoju kucu i dom i jesmo prokleti antikristi masoni jogasi gatari komunisti ovi oni to je banovina boze u tvoje ruke booooogggggg

 • Ruza Sayouni
  Ruza Sayouni

  Dobar gost svaka cast.

 • Ivan Smoje
  Ivan Smoje

  Ja ne lažem, ja samo nekada ne govorim istinu... 😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣

  • Ivan Zivkovic
   Ivan Zivkovic

   Imenjace gdje ce ti dusa

  • Vesna V
   Vesna V

   Pametni ljudi ne izvrću izrečeno,ne vade rečenicu iz konteksta i na kraju,pametan čovjek bi shvatio što je g.Hebrang htio reči.

  • Lujka Rijeka
   Lujka Rijeka

   Pa treba mu spomenik dignut,realnost cijele hrvatske političke scene je sažeo u jednoj rečenici.

 • drazen molan
  drazen molan

  od ca. 21:00 min. prica o hercegovcima je isto jedna od VELIKIH tabu tema , danas , kroz desetljeca politike i ekonomije ( naj tezeg moguceg KRIMINALA ) , do NAJGORIH "radnji" za vrijeme rata , samo im orjunasi mogu bit "ravnopravni" . postedite me komentara kao najvise dobrovoljaca , najhrabriji ... , najposteniji .... itd , itd. .

  • Lujka Rijeka
   Lujka Rijeka

   Valjda bi najbolje bilo kad bi ovi iz bivšeg sistema imali monopol na uzimanje para u Hrvatskoj. Problem je kad takve dvije "ekipe" rade zajedno.

 • Ivan Smoje
  Ivan Smoje

  Namještanje Sanaderu.. 😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣 😂 Kuverta je Sanaderu sama došla u ruke, od Hrvatskih Komuništa i Jugonostalgičara..😂 🤣 😂 🤣

  • Do Do
   Do Do

   Baš ga slušam - dosegao je novu razinu političke redikuloznosti. Sanader domoljub koji je previše digao HDZ pa mu pakira duboka država. Moze li lude?

  • Apartman Max
   Apartman Max

   Jel kuverta bila vidljiva negdje kao kod Stjepana Mesića ???

  • Lujka Rijeka
   Lujka Rijeka

   Nije to poanta,Hebrang želi reći da lopovluk nije razlog Sanaderove robije,nego samo povod. Barem ja to tako interpretiram.

 • Marija Peroš
  Marija Peroš

  Sramota g Hebrang to je nas istina

 • Marko Sekic
  Marko Sekic

  Mene interesira zašto niste sproveli Lustraciju dok je Gospodin Predsjednik bio ziv

  • Clash_CT_Rocker
   Clash_CT_Rocker

   Tuđman je zabranio čak i akademske rasprave o potrebi provedbe lustracije. Tuđman je mrzio hrvatsku desnicu, doživljavao ih je nesposobnim idiotima koji bi samo "kompromitirali RH". Ali njegove komunjare uništavaju RH od prvog dana, kada je 89.000 komunjara iz KPH/KPJ prešlo u HDZ. Takav HDZ je danas, a pola medija su u srpskim rukama i odnarođenom smeću koje ubija narod u pojam i uspjeli su im zgaditi politiku. A stranački vojnici (poslušnici zaposleni preko stranke) UVIJEK IZLAZE I MORAJU SLIKATI GLASAČKE LISTIĆE!! Da nije toliko ljudi napustilo RH, još bi mogli masovnim izlaskom na izbore skinuti strane sluge i Sorošove globaliste koji su nam najgori neprijatelji.

  • ed colins
   ed colins

   pa neće sebe lustrirat ?

  • Tony Jelic CFL Studiehandledning
   Tony Jelic CFL Studiehandledning

   Svima vec poznati "dogovor" tzv pomirbe, dogovor koji je samo postojao na papiru.

 • dora pongratz
  dora pongratz

  Zagrebčani glasom za Škoru, dobili bi đek pot na lotu. Ne znam ,da li su svjesni šanse za svoj grad.

  • ed colins
   ed colins

   @Vesna V a koji hrvatski političar ima radnog iskustva ?

  • Štef M.
   Štef M.

   @Ivan Smoje lijevo-soroševski ljigavac!!

  • Robert Plesa
   Robert Plesa

   Ivan smoje, zbog takvih kao ti i imamo državu kakva je danas

  • Vesna V
   Vesna V

   @Ivan Smoje da,tomašević ako već nema radnog iskustva,barem ima uhljebničkog staža.

  • Ivan Smoje
   Ivan Smoje

   Samo Mlado i Školovano! Tomašević! 💪 💕 ❤️ 👍

 • Jenny Joe
  Jenny Joe

  Hvala i vama gospodin dujmović na našim domoljubnim ljudima

 • Jenny Joe
  Jenny Joe

  Gospodin hebgang hvala vam za sve što ste napravili i za ljubav za našu hrvatsku državu kao i vaša majka i otac bog vas blagoslovio ivas poštovani gospodin marko hrvatska neće nikad izgubiti još nas ima nas Horvata

 • Ev Du
  Ev Du

  Poštovana gospodo, sad ste sve rekli, Hrvatski narod nije glup i ne izlazi na izbore zbog pokvarenih igara medju "vrlim" političarima. Da je provedena lustracija da su jugoslavencine odgovarale za ucinjena zlodjela sve bi bilo drugačije ovako danas oni pametuju, ne zadovoljstvo ce kulminirati prije ili kasnije.

 • Katica Loncar
  Katica Loncar

  Da bog da ,da vasa uvjerenja dodu na vlast...

  • R.M.
   R.M.

   srećom to se neće desiti

 • Ante Kovac
  Ante Kovac

  Gospodin HEBRANG, VELIKI HRVATSKI COVJEK (VITES) BESKRANJA TI HVALA.

 • john rimac
  john rimac

  Kad imate "magarca"- jednu stolicu za virhovnog suca on se moze kupiti od kojeg oces druga a to nije demokracia to su izdaje.

 • john rimac
  john rimac

  Duboka drzava su komunisti i nikad ji niste reformirali kad niste reformirali sudstvo.

  • Do Do
   Do Do

   Zašto domoljubna opcija ne napravi svoju duboku državu?

Потврди