Живот со стил - 14.02.2021
35:44
4,079
Reddit
Оваа недела во Живот со стил ја славиме љубовта!!
Но, пред да наздравиме со добро вино, Ве носиме на уште еден квалитетен шопинг.
Како да блеснете на Валентајн ќе ни покажат Михаела и Катерина.
А овојпат се дружиме со пејачката Тамара Тодевска, стилистот Васе Доковски и Бомбакис.
Се гледаме во Живот со стил!!
Недела 15:20 на Канал 5

Коментара
Потврди
MI (NI)SMO ZAJEDNO...
14:09
437 хиљ.